за
покажувања на лице

Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd. е основана во 2007 година и се наоѓа во Јиву, Кина, малиот стоковен капитал во светот.Е професионален производител на производи за нокти како гел-лак, UV led ламби за нокти, електронски дупчалки за нокти, стерилизатор на висока температура и кабинети за стерилизација на UV, опрема за убавина, алатки за маникир итн..Сега имаме три брендови „Faceshowes и EG“. Поминаа CE, ROHS, BV, MSDS, SGS.

вести и информации

На 26 септември нашиот лидер учествуваше на симпозиум за културниот идентитет на новата генерација Кинези

Вечерта на 26 септември, Младинската група за проучување теорија на Партискиот огранок на Осмото биро одржа симпозиум на тема „Културниот идентитет на кинеската нова генерација“ и имаше дискусија со четворица претставници на кинеската нова генерација кои дојдоа во Пекинг. да учествуваат...

Погледнете детали

Завршување на средногодишните промоции на компанијата во јуни и јули

Секоја година, компанијата им враќа на клиентите.Ние и клиентите не сме само партнери, туку и пријатели.Како надворешно трговско претпријатие, мораме секогаш да внимаваме на потребите и мислењата на нашите пријатели и да даваме навремени одговори за да одиме понатаму и понатаму на патот на развојот....

Погледнете детали

На 27 јули, клиентите доаѓаат во фабриката на проверка

Вработените во канцеларијата на германските клиенти во Шангај, Кина отишле во фабриката за да ги прегледаат производите на 27 јули. Производите вклучуваат ламби за нокти, лакирање за нокти итн. Инспекцијата не е само еден вид проверка од страна на клиентите, туку и одлична потврда на клиентите.Меѓу многуте набавки...

Погледнете детали

На 21 јули, општинската влада на Јиву ги посети претпријатијата

На 21 јули, општинската влада на Јиву ја посети компанијата за да даде насоки за развојот на компанијата.Лидерите на општинската власт, претседателот на компанијата и раководителите на сектори разговараа за развојниот тренд на прекуграничната е-трговија во епидемиското опкружување во 2...

Погледнете детали

Во попладневните часови во саботата, 9-ти јули, компанијата организираше вечера и тим билдинг за вработените

На 9-ти јули, компанијата ги организираше сите вработени да присуствуваат на градење тим, со цел да се скрати растојанието помеѓу колегите и да се активира атмосферата на компанијата.Прво, газдата ги наведе сите да учествуваат во играта со сценарио за убивање.Во текот на играта, секој комуницира повеќе од секојдневната работа која промовира...

Погледнете детали